Kom talent
benutten

Gilde Opleidingen in het kort

Wij zien kwaliteiten nog voordat onze studenten die zelf zien en weten precies hoe we die op de juiste manier moeten ontplooien. Bijvoorbeeld door stages bij topbedrijven uit de regio. Misschien wel bij u! Maar dat is nog niet alles. Waarschijnlijk lopen er in uw bedrijf ook mensen met onaangesproken kwaliteiten rond. Zonde! Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we het optimale uit uw mensen halen.

Gilde Opleidingen

In principe loopt uw bedrijf op rolletjes. Toch loopt u regelmatig tegen dezelfde problemen aan. Werknemers die niet op de hoogte zijn van de nieuwste technieken bijvoorbeeld. Of werk dat steeds weer met vlagen komt, waardoor het lastig plannen is. Gelukkig kan Gilde Opleidingen u daarmee helpen.


Stagiairs bieden niet alleen nieuwe inzichten. U leert een stagiair de fijne kneepjes van het vak. Win, win! Maar u kunt vernieuwing natuurlijk niet alleen van stagiairs laten afhangen. Het op maat opleiden en bijscholen van uw personeel biedt dan een uitkomst. Wat u ook nodig heeft: u bent bij Gilde Opleidingen aan het juiste adres! 

 

Onze pijlers

Zoveel mogelijk mensen een passende opleiding bieden, dat is ons doel. Om dat te bereiken, werken we met 4 pijlers:

Toekomstgericht onderwijs

We passen ons onderwijs en opleidingsaanbod snel aan op de veranderende vraag vanuit de beroepspraktijk.


Professioneel werken

Scholen krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Door jarenlange ervaring dragen we deze verantwoordelijkheid met professionaliteit.

Proactief partnerschap

Wij leren net zo veel van onze partners als andersom. Daarom investeren we veel tijd en moeite in proactief partnerschap.

Loopbaancentrum voor de regio

Wij ondersteunen vakmensen. Ons regionale loopbaancentrum is voor iedereen die het nodig heeft. Van stagiairs tot ervaren werknemers.

Gilde Innoveert

Samen met onze studenten, docenten, leerbedrijven en andere partners werken we aan de toekomst. Gilde Opleidingen houdt zich daarom constant bezig met het vernieuwen van opleidingen. Voor studenten én docenten. Ook vinden we het belangrijk dat onze studenten zich naast hun opleiding goed ontwikkelen. Innovatie biedt daarvoor een hoop nieuwe mogelijkheden. Zieke studenten kunnen via de GORO Go-robot toch onderwijs volgen en webinars bieden een inspirerende afwisseling op het reguliere onderwijs. Dat geldt natuurlijk ook voor ervaren vakmensen. Nieuwe tools maken leren interactief en leuk. Dit motiveert ervaren vakmensen zich open te stellen voor de technieken van vandaag de dag.

 

Praktisch

Zijn er problemen waar u tegenaan loopt in uw bedrijf? En denkt u dat dit met een opleiding, training of cursus goed op te lossen is? 

Stagebedrijf

Heeft u interesse in een stagiaire? Ontdek waar u als stagebedrijf aan moet voldoen.