Kom uw
personeel opleiden

Haal meer uit uw huidige personeel

De arbeidsmarkt verandert continu. Mensen switchen sneller van baan dan ooit te voren. Tegelijkertijd is het lastig kundig personeel aan te trekken. Door het (her)opleiden van uw huidige personeel creëert u nieuwe kansen én meer loyaliteit. Het personeel is breder inzetbaar en heeft meer vertrouwen in zijn eigen kunnen.

Ga mee met de tijd

U wilt met de tijd mee, ook met uw bedrijf. Tijden veranderen en de hedendaagse technologie biedt meer mogelijkheden dan u een aantal jaar geleden voor mogelijk hield. Als bedrijf is het lastig om deze vernieuwingen bij te houden. Laat staan om te bepalen wat interessant of zelfs essentieel is voor uw organisatie. Daarom kunt u het beter laten doen door iemand die er gespecialiseerd in is: Gilde Opleidingen.

Gilde Bedrijfsopleidingen

Speciaal voor het bedrijfsleven is Gilde Bedrijfsopleidingen opgericht. Met op maat gesneden opleidingstrajecten zorgen wij dat de arbeidsmarkt de gekwalificeerde vakmensen krijgt die ze nodig heeft. We leggen de lat hoog en wachten niet af tot bedrijven zich bij ons melden. Gilde Bedrijfsopleidingen gaat actief opzoek maar actuele opleidingsbehoeften en innovatiekansen in de regio. Per bedrijf en werknemer vertalen we die wensen naar een scholingstraject op maat.

Ervaringen binnen de markt

Gilde Bedrijfsopleidingen heeft al een aantal succesverhalen op zijn naam staan. Zo zijn bij CEVA (logistiek) opleidingen op maat aangeboden. Op kleine schaal hielpen wij het personeel naar een hoger niveau. Met docenten uit het werkveld en jarenlange ervaring op het gebied van opleiden, vindt Gilde Opleidingen de optimale balans tussen theorie en praktijk en tussen beproefde methodes en opleidingen op maat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze personeelsopleidingen? Of wilt u een start maken met een traject op maat? Neem dan contact met ons op.